Klippan DINOFIX 0-13 Kg Red

KLI-140-04.red

Produs nou

Cosul auto Klippan DINOFIX a fost conceput atat pentru utilizarea cu o baza separata, pentru a beneficia de siguranta unui sistem complet, cat si pentru fixarea doar cu centura de siguranta in 3 puncte a masinii.

More details

Stoc limitat

0
0/5 - 0 review-uri

299,60 lei

-60%

749,00 lei

Informatii suplimentare

Cosul auto Klippan DINOFIX a fost conceput atat pentru utilizarea cu o baza separata, pentru a beneficia de siguranta unui sistem complet, cat si pentru fixarea doar cu centura de siguranta in 3 puncte a masinii.

Baza poate fi montata in masina atat cu sistemul ISOFIX, cat si cu centura de siguranta in 3 puncte.

DINOFIX este omologat pentru grupa de varsta 0-13 Kg si beneficiaza de adancime suplimentara pentru o mai buna protectie laterala.

Perna reductor poate fi eliminata dupa varsta de 6 luni, pentru un plus de spatiu si o perioada prelungita de utilizare.

Atunci cand DINOFIX se utilizeaza cu baza, odata cu cresterea copilului, cosul auto se poate inlocui cu scaunul din grupa de greutate urmatoare, respectiv TRIOFIX 9-36 Kg, care se poate utiliza cu aceeasi baza. Astfel, puteti beneficia de avantajele sistemului ISOFIX pe termen lung si mai economic din punct de vedere al investitiei intr-un scaun auto sigur si confortabil. 

Husa detasabila si lavabila.

Omologat conform ECE R44/04.

Date tehnice

Greutate3,9 Kg
Varsta0+ luni
Garantie24 luni

Review-uri (0)

Nu exista review-uri pentru acest produs.


Adauga un review
Captcha

30 alte produse din aceeași categorie: